1. 2014 yılında Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okuluna erkek öğrenci alınacaktır.

2. Taban puanlar ile ikinci seçim aşamaları sınavına (ön sağlık muayenesi, bedeni yeterlilik ve görüşme) girmeye hak kazanan adaylar Haziran (2014) ayı içerisinde internet sitemizden açıklanacaktır.

3. Bu sitede yer alan bilgi ve kurallar; Yasama, yürütme ve yargı organları, Genelkurmay Başkanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından gerekli görüldüğü takdirde değiştirilebilir.

4. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanlığının eylem ve işlemlerinde takdir hakkı saklıdır.

5. İlan edilen bilgiler 2014 yılı sivil kaynaktan öğrenci alımları için geçerlidir. Yetkili makamlar tarafından yapılabilecek değişiklik hükümleri ilan edilecek ve uygulanacaktır.