NOT: Sitemizde bilgi edinilmesi maksadı ile yayınlanmakta olan bilgiler 2014 yılı öğrenci alımları için geçerli olup, 2015 yılı öğrenci alımları için geçerli değildir. 2015 yılı öğrenci alımları için gerekli bilgiler daha sonra ilan edilecktir.

DUYURULAR

1. Bu sitede yer alan bilgi ve kurallar; Yasama, yürütme ve yargı organları, Genelkurmay Başkanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından gerekli görüldüğü takdirde değiştirilebilir.

2. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanlığının eylem ve işlemlerinde takdir hakkı saklıdır.

3. İlan edilen bilgiler 2014 yılı sivil kaynaktan öğrenci alımları için geçerlidir. Yetkili makamlar tarafından yapılabilecek değişiklik hükümleri ilan edilecektir.